ua en ru

Кабмін подовжив експеримент з продовольчого забезпечення ЗСУ до 2017

Кабмін подовжив експеримент з продовольчого забезпечення ЗСУ до 2017 Фото: Кабмін подовжив експеримент з продовольчого забезпечення ЗСУ до 2017

Експеримент триватиме до 31 грудня цього року

Кабінет міністрів України подовжив експеримент з продовольчого забезпечення Збройних сил України до 31 грудня 2016 року. Про це свідчить розпорядження №249 від 30 березня 2016 року, опубліковане на урядовому порталі.

"В рамках реформування Збройних Сил України з метою наближення до стандартів НАТО зроблено ще один крок на шляху побудови вдосконаленої системи харчування військовослужбовців. Експеримент з продовольчого забезпечення ЗСУ продовжено до 31 грудня 2016 року", - сказано в повідомленні прес-служби уряду.


Зазначимо, експеримент було розпочато у вересні 2015 року, він проводиться у двох військових частинах та передбачає організацію харчування штатним персоналом військових частин, ведення електронного обліку, закупівлю продуктів у постачальників відповідно до закону "Про здійснення державних закупівель".

Нагадаємо, раніше уряд дозволив Міністерству оборони здійснювати забезпечення пально-мастильними матеріалами та продуктами харчування інших суб'єктів, що беруть участь в АТО, на підставі рішення керівника Антитерористичного центру при СБУ, з подальшим відшкодуванням протягом 30 календарних днів фактичних витрат.