ua en ru

Кабмін закликає Раду розглянути сім першочергових законопроектів, - Ярема

Перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявив, що Кабмін закликає Верховну Раду розглянути сім першочергових законопроектів.

Перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявив, що Кабмін закликає Верховну Раду розглянути сім першочергових законопроектів. Про це Ярема заявив на погоджувальній раді у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, мова йде про законопроекти №4556 про вдосконалення антикорупційної політики для виконання плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму для України, №4580 про внесення змін у закон "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту", № 4581 " про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації.

Кабмін закликає Раду розглянути проекти закону № 4741 щодо запобігання фальсифікації виборчого процесу, №2013а про внесення змін до деяких законодавчих актів для захисту прав інвесторів, №2237 про внесення змін до закону "Про виконання рішеньЄвропейського суду з прав людини" щодо забезпечення виконання судових рішень, а також законопроект №4784 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо функціонування Державного земельного банку).