ua en ru

Кабмін передбачить додаткові кошти на енергоефективність у 2018 році, - Гройсман

Кабмін передбачить додаткові кошти на енергоефективність у 2018 році, - Гройсман Фото: Кабмін посилить підтримку проектів енергоефективності (КМУ)

Пропозиції уряду будуть готові до прийняття держбюджету

Кабінет міністрів до другого читання законопроекту про державний бюджет на 2018 рік передбачить додаткові кошти на енергоефективність. Про це сьогодні в ході засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми повинні забезпечити максимальну ефективність використання енергоресурсів, тому масштабна програма енергоефективності отримає посилення в 2018 році. При підготовці до другого читання проекту бюджету збільшимо фінансування енергоефективності в державі ", - сказав він.

При цьому прем'єр в черговий раз підкреслив необхідність досягнення Україною енергонезалежності в середньостроковій перспективі.

Нагадаємо, раніше заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, заявив про те, що заходи з енергоефективності дозволять заощадити до 50% енергії у житлових будинках.