ua en ru

Кабмін дозволив головам ОДА встановлювати надбавку до 50% від окладу керівникам апарату адміністрацій

Кабінет міністрів України надав право головам облдержадміністрації установлювати надбавку у розмірі до 50% від окладу керівникам апарату адміністрації.

Кабінет міністрів України надав право головам облдержадміністрації установлювати надбавку у розмірі до 50% від окладу керівникам апарату адміністрації. Про це йдеться у постанові уряду № 427 від 10 вересня 2014 р.

Згідно з документом, Кабмін вніс зміни до постанови уряду від 30 червня 2005 р. № 512 "Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад", згідно з якою доручив "надати право голові обласної, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій установлювати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників апарату відповідного органу керівнику апарату обласної, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі до 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг державного службовця".

Нагадаємо, 11 вересня 2014 р. мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження, згідно з яким його заступникам видадуть премії в розмірі 60% від їх зарплати за результатами їх роботи у серпні 2014 р.