ua en ru

Кабмін доручив виділити 50 млн грн на паспорти нового зразка

Кабмін доручив виділити 50 млн грн на паспорти нового зразка

Кошти будуть виділені з резервного фонду

Кабінет міністрів України доручив виділити з резервного фонду 50 млн грн на паспорти нового зразка. Відповідну постанову № 546 від 30 липня 2015 р. "Деякі питання запровадження паспорта громадянина України" опубліковано на сайті уряду.

"Виділити Міністерству внутрішніх справ 50 000 тис. гривень для здійснення заходів, пов'язаних з введенням паспорта громадянина України відповідно до Закону України "Про Єдиний державний демографічному реєстрі та документах, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", - йдеться в повідомленні.

Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Державній міграційній службі доручено затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних із виділенням коштів на паспорти, а згодом подати звіт про використання коштів.

Нагадаємо, 25 березня Кабмін затвердив зразок бланка паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм. Згідно з постановою, оформлення та видача паспортів нового зразка почнеться з 1 січня 2016 р.