ua en ru

Кабмін доручив передати надлишкове майно "Газ України" на потреби підрозділів МВС та СБУ на суму 3,7 млн грн

Кабінет міністрів України доручив передати надлишкове майно дочірньої компанії "Газ України" НАК "Нафтогаз України" на потреби військових підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України на загальну суму 3 млн 753 тис. 620,53 грн.

Кабінет міністрів України доручив передати надлишкове майно дочірньої компанії "Газ України" НАК "Нафтогаз України" на потреби військових підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України на загальну суму 3 млн 753 тис. 620,53 грн. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 765-р від 22 серпня 2014 р.

"З метою підвищення боєздатності військових підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки погодитися з пропозицією Міністерства енергетики та вугільної промисловості і Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" щодо передачі до сфери управління Міністерства інфраструктури державного майна, що обліковується на балансі дочірньої компанії "Газ України" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" та не використовується в його виробничій діяльності", - йдеться у документі.

Так, згідно з документом, на потреби підрозділів Міністерства внутрішніх справ отримають 96 одиниць техніки залишковою балансовою вартістю 1 млн 245 тис. 121,5 грн, для підрозділів Служби безпеки України - 88 одиниць техніки залишковою балансовою вартістю 2 млн 508 тис. 499,03 грн.

Також на потреби ПАТ "Укртрансгаз" буде передано 144 одиниць техніки залишковою балансовою вартістю 18 млн 201 тис. 266,62 грн.

Зокрема на потреби МВС будуть передані автомобілі, на потреби СБУ - АТС, стаціонарні к-ти диспетчерського радіозв'язку, радіостанції мобільні в комплекті, міні електростанції, бензоелектростанції, екскаватори, та автомобілі.

На потреби "Укртрансгазу" передадуть - обладнання для радіозв'язку Чернівці-Кіц, апаратно-програмні блоки архівації мови, сигнальні гучномовні пристрої, АГМ, та також автомобілі.