ua en ru

Кабмін планує розподілити 11,6 млрд гривень конфіскованих коштів

Кабмін планує розподілити 11,6 млрд гривень конфіскованих коштів Фото: Кабінет міністрів України

Уряд на завтрашньому засіданні розгляне відповідний проект постанови

Кабінет міністрів України планує розподілити 11,6 млрд гривень конфіскованих коштів. Про це свідчить проект постанови "Про затвердження Порядку розподілу у 2017 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення", текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, у фінансово-економічному обґрунтуванні в пояснювальній записці до вказаного проекту зазначається, що реалізація постанови не потребує додаткових бюджетних коштів та дозволить здійснити розподіл у 2017 році конфіскованих коштів, які враховані у державному бюджеті на цей рік за спеціальним фондом у сумі 11 579 000,0 тисяч гривень.

Нагадаємо, Кабмін на засіданні, яке пройде завтра, 19 квітня, розгляне проект постанови про затвердження порядку розподілу конфіскованих коштів. Проект відповідної постанови внесений до порядку денного засідання уряду.

Повідомляється, що доповідачем по проекту постанови "Про затвердження Порядку розподілу у 2017 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення" буде міністр фінансів України Олександр Данилюк.