ua en ru

Кабмін планує продовжити програму з енергоефективності в 2017

Кабмін планує продовжити програму з енергоефективності в 2017 Фото: Кабінет міністрів України

Кабмін передбачив в доопрацьованому проекті бюджету-2017 400 млн гривень на її реалізацію

Кабінет міністрів України планує продовжити урядову програму з енергоефективності до кінця 2017 року, повідомляє прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.

"Урядова програма з енергоефективності, яка в народі отримала назву "теплі кредити", буде продовжена в наступному 2017 році. Уряд, відреагувавши на численні запити українців, передбачив в доопрацьованому проекті Державного бюджету на 2017 рік 400 млн гривень на її реалізацію", - підкреслюється в повідомленні.

Так, зазначена сума буде спрямована на надання населенню та об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) безповоротної фінансової допомоги на проведення енергоефективних заходів, зокрема, утеплення будинків, встановлення приладів обліку води та тепла, радіаторів опалення з терморегулятором, заміну вікон на енергоефективні, модернізацію освітлення.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що ресурси на заходи енергоефективності можуть бути доведені до 60 млрд гривень.