ua en ru

Кабмін планує модернізувати Урядовий контактний центр

Кабмін планує модернізувати Урядовий контактний центр Фото: Володимир Гройсман

Гройсман пообіцяв зробити з контакт-центру сучасний call-центр

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів планує модернізувати Урядовий контактний центр найближчим часом. Про це прем'єр повідомив у Facebook.

"Важливо, щоб у людей було куди звернутися з питаннями, які їх хвилюють, і щоб вони отримали на ці питання відповідь, а якщо потрібно - допомогу. Саме тому найближчим часом ми плануємо здійснити модернізацію Урядового контактного центру, перетворити його на сучасний call-центр, щоб кожен дзвінок був зафіксований, а кожне звернення було якісно пророблене", - заявив Гройсман після відвідування контакт-центру.

Прем'єр-міністр порадив усім чиновникам час від часу сидіти на "гарячій лінії" або в регіональному call-центрі і говорити з людьми. За його словами, йому особисто довелося відповідати на питання і у сфері охорони здоров'я, і по пенсіях, дорогах, соціальному забезпеченню, байдужості місцевих чиновників, особистих проблемах і складних життєвих ситуаціях.

Тиждень розпочав зі спілкування з людьми — черговий раз відвідав Урядовий контактний центр і трішки попрацював там оператором:) Довелося відповідати на питання і щодо сфери охорони здоров'я, і щодо пенсій, доріг, соціального забезпечення, щодо байдужості місцевих чиновників, особистих проблем і складних життєвих ситуацій. Дуже важливо, щоб у людей було куди звернутись з питаннями, які їх хвилюють, і щоб вони отримали на ці питання відповідь, а якщо потрібно — допомогу. Саме тому найближчим часом ми плануємо здійснити модернізацію Урядового контактного центру, перетворити його на сучасний call-центр, щоб кожен дзвінок був зафіксований , а кожне звернення було якісно опрацьоване. Кожному чиновнику раджу теж годину від годині посидіти на "гарячій лінії" чи у регіональному call-центрі і поговорити з людьми про те, що їх хвилює.

Опубліковано Volodymyr Groysman 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Гройсман виступив за проведення спеціального засідання Кабінету міністрів України з питання полегшення доступу бізнесу до фінансових ресурсів.