ua en ru

Кабмін відсторонив Артеменка від виконання повноважень з заступника голови ДПтСУ

Кабінет міністрів України відсторонив Ігоря Артеменка від виконання повноважень заступника голови Державної пенітенціарної служби України.

Кабінет міністрів України відсторонив Ігоря Артеменка від виконання повноважень заступника голови Державної пенітенціарної служби України. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 632-р від 9 липня 2014 р.

"Відсторонити Артеменка Ігоря Олександровича від виконання повноважень за посадою заступника голови Державної пенітенціарної служби України до завершення службового розслідування", - йдеться в документі.

Артеменко був призначений заступником голови ДПтСУ 12 березня 2014 р.

Нагадаємо, Кабмін 7 липня 2014 р. усунув голову Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького від виконання обов'язків на час розслідування обставин втечі екс-нардепа Олександра Шепелєва.

Разом з тим, розпорядженням № 628-р Кабмін тимчасово поклав виконання обов'язків голови Державної пенітенціарної служби на першого заступника голови служби Віталія Ошовського.

Нагадаємо, 5 липня з Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги втік колишній народний депутат Олександр Шепелєв, який підозрюється в організації умисного вбивства, привласненні та розтраті чужого майна та інших злочинах. Разом з затриманим зник один охоронець.