ua en ru

Кабмін скасував розпорядження про забезпечення головування України в СНД в 2014 р

Кабінет міністрів України скасував розпорядження про забезпечення головування України у Співдружності Незалежних Держав у 2014 р.

Кабінет міністрів України скасував розпорядження про забезпечення головування України у Співдружності Незалежних Держав у 2014 р. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 555-р від 11 червня 2014 р.

"Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету міністрів України від 9 січня 2014 р. № 8 "Про забезпечення головування України у Співдружності Незалежних Держав у 2014 р.", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, скасованим розпорядженням Кабмін затвердив план заходів із забезпечення головування України у СНД у 2014 р., який передбачав проведення засідань вищих органів СНД: ради глав держав СНД, глав урядів СНД, міністрів закордонних справ СНД, засідання економічної ради СНД.

Також цим розпорядженням уряд затверджував склад організаційного комітету для забезпечення головування України в СНД. Співголовами комітеті визначено прем'єр-міністра України та главу Адміністрації Президента України.