ua en ru

Кабмін опублікував карту ремонтних робіт на автодорогах в 2017 році

Кабмін опублікував карту ремонтних робіт на автодорогах в 2017 році Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

До серпня планується завершити всі ремонтні роботи на під'їздах до Києва

Кабінет міністрів України опублікував карту ремонтних робіт на автодорогах в 2017 році. Відповідний план будівельно-ремонтних робіт опублікував на своїй сторінці у Тwitter прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Сьогодні ми розшиваємо карти проектів по 4 напрямках", - зазначив Гройсман.

Зокрема, у травні-жовтні буде відремонтовано проїзд до пункту пропуску "Велика Паладь" у Закарпатській області; у липні-вересні проводитимуться роботи з ремонту автодоріг на обхід міста Вінниця; до серпня планується завершити всі ремонтні роботи на під'їздах до Києва.

Також, за рахунок держбюджету, кредитних коштів, інвестиційних проектів і коштів МФО буде відремонтовано автодорогу Шостка-Кролевець (Сумська область), Одеса-Рені, а також побудовано міст на об'їздній автодорозі міста Івано-Франківськ та будівництво автомагістралі через річку Дніпро у Запоріжжі.

Крім того планується завершення будівництва автомобільної дороги в обхід сіл Петриківка, Лобойківка на Р-52 Дніпропетровськ-Царичанка-Кобиляки-Решетилівка; ремонт автодороги на під'їзді до Чернігова, а також ремонт дороги за маршрутом Тернопіль-Кременець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мінінфраструктури створює чорні списки підрядників, які роблять неякісний ремонт доріг.