ua en ru

Кабмін схвалить проект бюджету на наступний рік 15 вересня, - Гройсман

Кабмін схвалить проект бюджету на наступний рік 15 вересня, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Кабмін планує оперативно передати проект бюджету на 2018 рік у ВР

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів України схвалить проект бюджету на 2018 рік 15 вересня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"У минулому році ми вчасно і чесно подали бюджет, і його відкликали. В цьому році 15 вересня уряд схвалить проект бюджету на 2018 рік і подасть його в парламент. Ми не будемо відкликати проект бюджету. Хочемо відкритої та публічної дискусії, хочемо, щоб бюджет був зрозумілий, - заявив Гройсман.

За його словами, пріоритети бюджету планують представити в п'ятницю на засіданні Кабінету міністрів. Гройсман також підкреслив, що в документі збережено всі пріоритетні напрямки роботи Кабміну, а також вказані більшість проблемних питань, що потребують вирішення.

Наголошується, що мова йде про фінансування доріг, підтримки педагогів, вирішенні питань охорони здоров'я, у тому числі в секторі сільської медицини.

"Ми передбачаємо збільшення фінансування охорони здоров'я на 10 млрд гривень - в рамках реформи, прийняття якої чекаємо. Дуже важливо, що в рамках реформи є ініціатива президента України про підтримку сільської медицини", - резюмував Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2018 році загальний обсяг коштів на проведення дорожніх робіт буде збільшено до 40 млрд гривень.