ua en ru

Кабмін схвалив концепцію розвитку цифрової економіки на 2018-2020 роки

Кабмін схвалив концепцію розвитку цифрової економіки на 2018-2020 роки Фото: будівля Кабінету міністрів України (Віталій Носач, РБК-Україна)

Кабмін сьогодні схвалив розпорядження

Кабінет міністрів України сьогодні, 17 січня, схвалив розпорядження "Про схвалення концепції розвитку цифрової економіки і суспільства України на 2018-2020 роки та затвердження плану заходів щодо її реалізації". Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, основною метою проекту акта є реалізація ініціатив "Цифровий порядку денного Україна 2020" для усунення бар'єрів на шляху цифровий трансформації України в найбільш перспективних сферах, шляхом стимулювання економіки та залучення інвестицій, подолання цифрової нерівності, поглиблення співробітництва з ЄС у цифровій сфері та розвитку інноваційної інфраструктури країни і цифрових перетворень.

Сьогодні на засіданні Уряду ми схвалили Концепцію та План дій розвитку цифрової економіки в Україні до 2020 року. Ухвал...

Опубліковано Volodymyr Groysman 17 січня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомлялося, що Кабінет міністрів України має намір схвалити розпорядження "Про схвалення концепції розвитку цифрової економіки і суспільства України на 2018-2020 роки та затвердження плану заходів щодо її реалізації".

Як відомо, сьогодні, 17 січня, проходить засідання Кабміну.

Міністри розглянуть проекти розпоряджень "Про створення комісії з реорганізації Державної інспекції навчальних закладів", "Про початок роботи зі створення в Україні Центру підтримки технологій та інновацій". Також будуть розглянуті законопроекти "Про внесення змін до підрозділу 2 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо тимчасового реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування", "Про національну інфраструктуру геопросторових даних", "Про внесення зміни до розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положенняˮ Митного кодексу України у зв'язку з організацією та проведенням фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018"