ua en ru

Кабмін схвалив концепцію розвитку державно-приватного партнерства на 2013-2018 рр.

Кабінет міністрів України 14 серпня 2013 р. схвалив концепцію розвитку державно-приватного партнерства (ДПП) на 2013-2018 рр.,яка враховує потреби розвитку інноваційної сфери. Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"Україна має досвід впровадження ДПП у певних сферах, проте досі галузь інновацій трохи випадала з поля зору. Концепція ставить завдання удосконалити нормативно-правову базу в цьому напрямку. При цьому документ визначає пріоритетні сфери застосування державно-приватного партнерства, серед яких - науково-технічна, інноваційна та інформаційна", - зазначив голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко.

Відповідно до концепції розвитку ДПП до 2018 р. Кабмін доручив відповідальним органам розробити та подати до 1 грудня 2013 р. на розгляд уряду проект закону України "Про Стратегію розвитку державно-приватного партнерства в Україні".

Володимир Семиноженко зазначив, що Держінформнауки у рамках своєї компетенції готове взяти участь у процесі розробки законопроекту.