ua en ru

Кабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин

Кабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду

Кабінет міністрів України схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 18 грудня 2017 року, на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Кабмін схвалив постанову "Про внесення зміни до Положення про порядок проведення державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин".

Метою постанови є врегулювання проблемного аспекту в порядку проведення державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин, усунення юридично-технічних невідповідностей в чинному порядку проведення державної експертизи та оцінки запасів.

Зазначається, що проект повинен сприяти поліпшенню умов здійснення діяльності у видобувній галузі України, зокрема, дерегуляції, поліпшення інвестиційного клімату, скорочення функцій адміністративного регулювання.

Кабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалинКабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалинКабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалинКабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалинКабмін схвалив зміни державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин

Поставленої мети планують досягти шляхом внесення змін до Положення про порядок проведення державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин, затвердженого постановою Кабміну від 22 грудня 1994 р. №865 "Про затвердження Положення про порядок проведення державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву премьер-міністра України Володимира Гройсмана, що керівники державних контролюючих органів за три місяці повинні розробити системи ризиків у своїх сферах.