ua en ru

Кабмін оприлюднив розпорядження про введення НС на Донбасі і підвищеної готовності по Україні

Кабінет міністрів України оприлюднив розпорядження від 26 січня 2015 р. № 47-р "Про введення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації". Відповідний документ опублікований на сайті українського уряду.

"Встановити режим надзвичайної ситуації у Донецькій та Луганській областях; режим підвищеної готовності для Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Київ, м. Севастополя і Автономної республіки Крим (з урахуванням положень закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України")", - йдеться в документі.

Крім цього, Кабмін розпорядився "забезпечити постійне і належне функціонування комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Автономної Республіки Крим, областей, м. Києва та Севастополя".

Нагадаємо, Кабінет міністрів України сьогодні прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації в Луганській і Донецькій областях.