ua en ru

Кабмін оприлюднив постанову про виділення 10 млн грн на відновлення Маріуполя

Кабінет міністрів оприлюднив постанову про виділення 10 млн грн на відновлення Маріуполя. Відповідний документ № 56-р розміщений на сайті уряду.

"Виділити Донецькій облдержадміністрації 10 млн гривень для здійснення заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалася 24 січня 2015 р. р. в Маріуполі, і надання допомоги потерпілим і сім'ям загиблих", - йдеться в документі.

Зокрема, Кабмін доручив Донецькій облдержадміністрації затвердити за погодженням з Міністерством охорони здоров'я і Міністерством соціальної політики розміри допомоги постраждалим в залежності від ступеня тяжкості отриманих ушкоджень і сім'ям загиблих в межах видатків, передбачених на зазначені цілі; затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством охорони здоров'я, Міністерством соціальної політики, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних із здійсненням заходів, передбачених у пункті 1 цього розпорядження.

Крім цього, Кабмін доручив подати до 30 листопада 2015 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів і Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання Кабінету міністрів 28 січня заявив, що Кабмін має намір виділити з резервного фонду державного бюджету 10 млн грн на подолання наслідків теракту в Маріуполі Донецької області.