ua en ru

Кабмін "обманює" пенсіонерів, щоб утриматися у владі, - Рабінович

Кабмін "обманює" пенсіонерів, щоб утриматися у владі, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович (zagittya.com.ua)

Рабінович вважає, що уряд не знає, як керувати економікою

Кабмін "обманює" пенсіонерів, обіцяючи підвищити пенсії через 10 років, щоб утриматися у владі. Таку думку висловив народний депутат України та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі телеканалу "112-Україна", коментуючи прогнозні розрахунки Міністерства соціальної політики, підготовлені на основі макропрогнозу Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

"Щоб ще рік протриматися у своїх владних кріслах, влада готова пообіцяти в 2028 році кожному пенсіонеру по особистому літаку. Правителі наші знають, що це маячня, адже їх вже не буде. Яка їм різниця, що обіцяти!", - заявив депутат.

Рабінович зазначив, що "в країні зростають ціни, збільшується інфляція, а тривалість життя падає разом з пенсіями та зарплатами".

"Уряд весь час розповідає, що у нас все покращується. А реалії- - інші. Ціни, інфляція ростуть, людей позбавили пенсій. Влада сподівається, що з таким розвитком подій до 2019 році взагалі не буде ні одного пенсіонера. Середня тривалість життя у нас 63 роки, а вони пенсію хочуть ввести з 65 — значить, нам треба ще після смерті два роки на них відбатрачити!", - сказав нардеп.

"У нас ще не було такого уряду, який би так брехав людям. У наступному році ми зобов'язані виплатити 11 з гаком мільярдів доларів за зовнішніми зобов'язаннями. Уряд чудово знає, що взяти їх ніде! Вони не знають, як керувати економікою, ось в чому справа", - резюмував Рабінович.