ua en ru

Кабмін призначив Перелому першим заступником голови "Нафтогазу"

Кабінет міністрів України призначив Сергія Перелому першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Кабінет міністрів України призначив Сергія Перелому першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Текст відповідного розпорядження від 8 серпня 2014 р. № 713-р оприлюднений на сайті уряду.

"Призначити Перелому Сергія Віталійовича першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", - йдеться в розпорядженні.

Зазначимо, Сергій Перелома (1972 року народження) вже призначався в.о. першого заступника голови "Нафтогазу" у 2005 р., коли головою компанії був Юрій Бойко. До 2005 р. він працював у "Промінвестбанку", Держінвесті України, на керівних посадах у страховій компанії "Оранта", "Криворіжсталі" та "Укрнафті".

Зараз Перелома значиться як член наглядової ради "Бахчисарайського цементу".

Нагадаємо, 6 серпня Кабмін звільнив Ігоря Прокопіва з посади першого заступника голови "Нафтогазу" у зв'язку з призначенням на посаду голови "Укртрансгазу".

Також 6 серпня з посади першого заступника голови НАКу був звільнений Валентин Франчук "у зв'язку з відмовою у наданні допуску до державної таємниці".