ua en ru

Кабмін призначив головою Пенітенціарної служби Володимира Палагнюка

Міністр юстиції України Павло Петренко сьогодні, 7 серпня, представив персоналу Державної пенітенціарної служби України нового керівника служби Володимира Палагнюка.

Міністр юстиції України Павло Петренко (на фото праворуч) сьогодні, 7 серпня, представив персоналу Державної пенітенціарної служби України нового керівника служби Володимира Палагнюка (ліворуч). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПтСУ.

Першочерговим завданням для нового керівника міністр визначив провести розширену колегію за участю начальників територіальних органів управління з метою аналізу стану справ і вирішення проблем.

За словами Петренка, ряд надзвичайних подій, які сталися останнім часом, є свідченням серйозних проблем в організації роботи всієї системи.

Нагадаємо, що вчора Кабмін звільнив главу Державної пенітенціарної служби Сергія Старенького. Міністерство юстиції ініціювало відсторонення його від виконання обов'язків 6 липня у зв'язку з втечею з-під варти екс-нардепа Олександра Шепелєва, який підозрюється в організації умисного вбивства, привласненні та розтраті чужого майна та інших злочинах.