ua en ru

Кабмін призначив екс-главу Одеського морпорту заступник міністра інфраструктури

Кабінет міністрів України призначив екс-главу Одеського морського порту Юрія Васькова заступником міністра інфраструктури України. Відповідне розпорядження № 152-р від 4 березня 2015 р. опубліковано на сайті уряду.

"Призначити Васькова Юрія Юрійовича заступником Міністра інфраструктури України", - йдеться в документі.

Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила, що пропозицію стати заступником глави відомства з питань портової галузі Юрій Васьков отримав два тижні тому.

Васьков народився в 1979 р. в Одесі. Він побудував свою кар'єру з посади диспетчера ДП "Одеський Морський торговельний порт" до керівних посад. З червня 2013 р. очолював ДП "Адміністрація морських портів України", яка управляє акваторіями, гідротехнічними спорудами, інфраструктурою загального доступу та іншим стратегічним майном портів.

Зазначимо, що Васьков був призначений на місце Олександра Кави, якого Кабмін звільнив за власним бажанням розпорядженням № 148-р від 4 березня 2015 р.

"Звільнити Каву Олександра Степановича з посади заступника Міністра інфраструктури України за власним бажанням", - йдеться в розпорядженні.

Кава обіймав посаду заступника міністра інфраструктури України з 24 грудня 2014 р.

У лютому спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман доручив перевірити діяльність заступника міністра інфраструктури Олександра Кави.