ua en ru

Кабмін призначив Бровченка заступником голови МЕРТ

Кабмін призначив Бровченка заступником голови МЕРТ Фото: Кабінет міністрів України

Бровченко займатиметься питаннями економіки силового блоку

Кабінет міністрів України прийняв рішення призначити Юрія Бровченка заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України. Про це йдеться на офіційному сайті Кабміну.

"Призначити Бровченка Юрія Петровича заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України", - йдеться у документі.


Як зазначається, у Міністерстві він займатиметься питаннями економіки силового блоку.

"Бровченко візьме на себе реформу державного оборонного замовлення, важливим аспектом якої є, зокрема, спрощення процедури розрахунків та затвердження єдиних підходів до формування ціни на продукцію, роботи й послуги оборонного призначення", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, до призначення заступником міністра Бровченко працював начальником відділу мобілізаційної підготовки у державному концерні "Укроборонпром", служив у Збройних Силах України, працював на різних посадах у Міністерстві оборони України та Мінекономрозвитку, зокрема, був директором департаменту економіки оборони та безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін звільнив Юрія Терещенка з посади голови Державної служби експортного контролю України.