ua en ru

Кабмін виділив 125 млн гривень для військовослужбовців у Криму (оновлено)

Кабінет міністрів України виділив 125,8 млн грн грошового забезпечення для українських військових, що проходять службу на території АР Крим.

Кабінет міністрів України виділив 125,8 млн грн грошового забезпечення для українських військових, що проходять службу на території АР Крим. Про це йдеться у розпорядженні уряду від 9 березня 2014 р. №145-р.

Як повідомлялося сьогодні раніше, Кабінет міністрів України має намір виділити 125 млн гривень для військовослужбовців у Криму. Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні приймається рішення про виділення 125 млн грн для забезпечення військовослужбовців, які зараз гідно несуть службу на території АРК", - сказав прем'єр.

"Я прошу негайно забезпечити виконання цього розпорядження, профінансувати і доставити кошти безпосередньо людям", - додав він.

Яценюк також звернувся до бізнесу із проханням допомогти армії.

Як заявив у ході засідання уряду в.о. міністра оборони України Ігор Тенюх, жодного переміщення української армії у бік Криму не передбачається.

"Збройні сили на сьогоднішній день займають свої навчальні полігони, на яких буде перевірена їхня боєздатність. Деякі частини знаходяться в місцях постійної дислокації, деякі перебувають на полігонах. Жодних переміщень, жодного виходу Збройних сил у бік Криму не передбачено", - заявив Тенюх.

Раніше у прес-службі Міноборони заявили про те, що у Криму плануються провокації для дискредитації української армії.