ua en ru

Кабмін розпочав відбір аудитора НАБУ

Кабмін розпочав відбір аудитора НАБУ Фото: Володимир Гройсман повідомив про старт відбору аудитора НАБУ від уряду

Кандидатури приймаються до 24:00 21 березня 2017 року

Кабінет міністрів України розпочав відбір кандидата в незалежну комісію з аудиту Національного антикорупційного бюро (НАБУ). Кандидатури приймаються до 24:00 21 березня 2017 року, повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман у своєму Facebook.

"Розпочали відбір аудитора для НАБУ від Кабміну. Олександр Саєнко і Павло Петренко зустрілись із представниками громадськості щодо відкритого відбору представника від уряду до складу комісії, яка буде проводити незалежну оцінку роботи НАБУ", - написав він у соцмережі.

На думку глави уряду, дуже важливо, щоб цей відбір був максимально прозорим заради того, щоб обрати дійсно достойного і професійного кандидата із бездоганною репутацією і професійними навичками.

Розпочали відбір аудитора для НАБУ від Кабміну. Олександр Саєнко і Павло Петренко зустрілись із представниками громадськ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 18 березень 2017 р.

"Очікую на конструктивний діалог влади і громадськості та обрання по-справжньому відповідального представника", - наголосив Гройсман.

Нагадаємо, 17 березня декілька депутатів Верховної Ради зірвали засідання комітету з питань запобігання корупції, на якому мало розглядатися питання кандидатури в незалежні аудитори діяльності Національного антикорупційного бюро.