ua en ru

Кабмін на рік продовжив ліцензії операторів державних лотерей

Кабінет міністрів України на рік продовжив ліцензії операторів державних лотерей. Про це йдеться в постанові уряду № 528 від 1 серпня 2013 р.

"Установити, що термін дії ліцензій на здійснення діяльності з випуску та проведення лотерей, видані Міністерством фінансів в процесі переоформлення реєстраційних свідоцтв відповідно до розділу II" Прикінцеві положення "Закону України" Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою запровадження державного контролю за здійсненням лотерейної діяльності ", становить 13 років;
суб'єкти господарювання, які отримали ліцензії на здійснення діяльності з випуску та проведення лотерей, продовжують таку діяльність на підставі отриманих ліцензій з урахуванням терміну, встановленого абзацом другим цього пункту ", йдеться в постанові Кабміну.

Міністерство фінансів у лютому-березні 2001 року видало 4 ліцензії терміном на 12 років. Ліцензії були видані ТОВ "М.С.Л.", підприємству з 100% іноземними інвестиціями "Українська Національна Лотерея", ЗАТ "Патріот" і Державному Ощадному банку.