ua en ru

Кабмін ліквідував "Київський університет управління та підприємництва"

Кабінет міністрів України розпорядився ліквідувати Державний вищий навчальний заклад "Київський університет управління та підприємництва".

Кабінет міністрів України розпорядився ліквідувати Державний вищий навчальний заклад "Київський університет управління та підприємництва". Текст відповідного розпорядження від 29 січня 2014 р. № 51-р оприлюднений на сайті уряду.

"Погодитися з пропозицією Міністерства освіти і науки щодо ліквідації державного вищого навчального закладу "Київський університет управління та підприємництва", - йдеться в розпорядженні.

Водночас Міносвіти доручається здійснити заходи щодо ліквідації університету в межах відповідних бюджетних призначень, а також щодо продовження в установленому порядку навчання студентів зазначеного навчального закладу у вищих навчальних закладах III-IV рівня акредитації.

Зазначимо, "Київський університет управління та підприємництва" був утворений у 2011 р. шляхом реорганізації (злиття) Державної академії житлово-комунального господарства (ДАЖКГ) та Української академії бізнесу та підприємництва (УАБП). Був акредитований за IV рівнем акредитації.