ua en ru

Кабмін та коаліція у неділю напрацюють фінальні версії бюджетних законопроектів, - Розенко

Кабмін та коаліція у неділю напрацюють фінальні версії бюджетних законопроектів, - Розенко

Рада коаліції в неділю, 1 березня, проведе остаточне засідання щодо підтримки урядового пакету законопроектів, необхідного для виділення траншу МВФ. Про це журналістам повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Всі законопроекти пройшли вже через комітети і сьогодні це є власністю народних депутатів України. Безумовно, остаточне рішення буде приймати парламент, і ми готові працювати, щоб відпрацьовувати спільні рішення. Наскільки я розумію, протягом сьогоднішнього дня будуть до кінця проголошені фракціями всі позиції, завтра уряд над ними працює, післязавтра, в неділю, збереться знову під керівництвом голови парламенту Рада коаліції з головами відповідних профільних комітетів і вже на підставі пропозицій фракцій уряд представить фінальні версії законопроектів, які будуть, я сподіваюся, в понеділок проголосовані", - сказав Розенко.

Нагадаємо, вчора лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко заявив, що коаліція готова до роботи всю ніч у неділю для узгодження змін до держбюджету.