ua en ru

Кабмін готує серйозні механізми на підтримку міжнародної торгівлі, - Гройсман

Кабмін готує серйозні механізми на підтримку міжнародної торгівлі, - Гройсман Фото: прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Нацради реформ 29 серпня в Києві (прес-служба Кабміну)

За словами прем'єра, над "максимально гідним представленням" інтересів України спільно працюють МЗС і МЕРТ

Чинний уряд України готує серйозні механізми підтримки міжнародної торгівлі українських виробників. Про це сьогодні під час пленарного засідання Національної ради реформ в Києві заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наш уряд готує досить серйозні механізми щодо підтримки нашої міжнародної торгівлі", - зазначив Гройсман, додавши, що можливості міжнародної торгівлі України наразі є недорозвиненими.


"Спільно з МЗС, МЕРТ ми зараз працюємо над створенням таких механізмів, які б дозволили максимально гідно представляти наших виробників на міжнародній арені. Це теж є надзвичайно важливо", - наголосив глава уряду.

Як повідомлялося, раніше в понеділок 29 серпня на засіданні Національної ради реформ президент України Петро Порошенко прийняв рішення призначити Ігоря Райніна главою своєї адміністрації замість Бориса Ложкіна.

Нагадаємо також, що сьогодні в Кабміні оголосили про запуск на урядовому порталі нового інтерактивного сервісу для подачі електронних петицій - http://petition.kmu.gov.ua.