ua en ru

Кабмін готовий виділити 50 млн гривень на вирішення проблеми зі сміттям у Львові, - Гройсман

Кабмін готовий виділити 50 млн гривень на вирішення проблеми зі сміттям у Львові, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

Кабмін готовий виділити гроші з резервного фонду на облаштування полігону для прийому сміття у Львівській області

Кабінет міністрів України готовий виділити 50 млн гривень на облаштування полігону для прийому сміття на одному із запропонованих у Львівській області 14 земельних ділянок. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні в ході селекторної наради з питання підготовки до опалювального сезону 2017-2018 роках, передає кореспондент РБК-Україна.

"Запитайте у міської влади, скільки їм потрібно часу, щоб вирішити це питання", - звернувся прем'єр до керівництва Львівської облдержадміністрації.

Крім того, Гройсман звернувся до місцевої міської влади з проханням допомогти Львову із прийомом сміття на свої муніципальні полігони.

"Хочу зараз попросити всю країну: шановні колеги, міські та сільські голови, голови ОДА, якщо до вас, випадково, звернеться голова міста Львова Андрій Іванович Садовий за допомогою у певний період часу з вивезенням сміття зі Львова, я вас дуже прошу, будь ласка, якщо ви можете зробити, допоможіть", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше прес-служба Львівської міської ради повідомляла, що у Львові накопичилося понад 8,5 тис. тонн твердих побутових відходів, які нікуди вивезти.