ua en ru

Кабмін 29 грудня розгляне проект закону про адміністративно-територіальний устрій України

Кабінет міністрів України завтра, 29 грудня 2010 р., розгляне проект закону "Про адміністративно-територіальний устрій України". Про це йдеться в порядку денному засідання, повідомляє прес-служба Кабміну.
Доповідати про вищезгаданий проект закону буде перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Юрій Хіврич. Крім того, він буде доповідати про внесення змін до закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та "Про місцеві державні адміністрації". Він також торкнеться питань основ державної регіональної політики та державної підтримки об'єднання сільських територіальних громад.
Міністр фінансів Федір Ярошенко доповість про затвердження форми протоколу про тимчасове затримання майна та про затвердження порядку покриття тимчасових касових розривів місцевих бюджетів. Також він розповість про підписання угоди між Кабміном та Національним банком України (НБУ) про забезпечення оформлення фінансовими інструментами та погашення і обслуговування траншу за програмою "Стенд-бай".
Віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов представить проект постанови Кабміну "Про запровадження оцінки діяльності Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій".
Про затвердження титулу на виконання проектно-вишукувальних робіт для реконструкції автомобільної дороги Київ - Харків - Довжанський доповість віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков.