ua en ru

К.Єфименко доручив вирішити проблемні питання Керченського порту.

Міністр транспорту та зв'язку України Костянтин Єфименко дав доручення по вирішенню проблемних питань Керченського порту та державної судноплавної компанії "Керченська поромна переправа", повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку України.

Зокрема, Керченській паромній переправі необхідно забезпечити ремонт, реконструкцію та розвиток пункту пропуску громадян та автомобілів з метою покращення умов обслуговування на переправі, надати до Мінтрансзв'язку матеріали для погодження проекту ремонту та розвитку гідротехнічних споруд та причального комплексу.
Спільно із Державною адміністрацією морського і річкового транспорту Керченська паромна переправа співпрацюватиме з митними та прикордонними службами з метою спрощення процедури та строків перетину через державний кордон пасажирів та автотранспорту.
Начальнику Керченського порту Олександру Котовському міністр доручив підготувати інвестиційні пропозиції, спрямовані на якісний розвиток підприємства, а також провести реконструкцію адміністративних та побутових приміщень порту.