ua en ru

В Ізраїлі посилили заходи безпеки у зв'язку з візитом Трампа

В Ізраїлі посилили заходи безпеки у зв'язку з візитом Трампа Фото: Дональд Трамп

В ході візиту Трампа будуть перекриті вулиці багато в Єрусалимі

В Ізраїлі посилили заходи безпеки у зв'язку з візитом президента США Дональда Трампа, який відбудеться сьогодні, 22 травня 2017 року. Про це повідомляє NEWSru.co.il.

"Безпека Дональда Трампа і його свити буде забезпечувати поліція Ізраїлю спільно з Секретною службою президента США. Кортеж американської делегації, який очолить заступник начальника дорожньої поліції Ізраїлю, буде складатися з 60 автомобілів. Серед автомобілів буде кілька лімузинів, в одному з яких буде знаходитися американський президент", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в ході візиту будуть перекриті вулиці багато в Єрусалимі. Рух по шосе номер 1 буде припинено під час просування президентського кортежу з аеропорту "Бен-Гуріон" в Єрусалим. Поліція просить громадян утриматися від візитів до столиці. Громадський транспорт в Єрусалимі, у тому числі трамвайне сполучення, також буде працювати з перебоями. У місті буде посилена присутність поліції, Цахал і інших служб безпеки.

Сили безпеки Ізраїлю дали кодову назву "Синій щит" операцій із забезпечення безпеки візиту Трампа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп відвідає Ізраїль, Ватикан і Саудівську Аравію в кінці травня 2017 року у своєї першої зарубіжної поїздки на посаді глави США.