ua en ru

Виборчу кампанію Тимошенко готували політтехнологи Ізраїлю та Грузії, - Соболєв

Виборчу кампанію кандидата в Президенти Юлії Тимошенко готували політтехнологи з Ізраїлю та Грузії.

Виборчу кампанію кандидата в Президенти Юлії Тимошенко готували політтехнологи з Ізраїлю та Грузії. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив в.о. голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Наша команда включає три складові, групи, які сьогодні займаються передвиборною кампанією Тимошенко. Ми виходили з того, що це перша виборча кампанія в умовах відкритого воєнного втручання Путіна і Росії... Тому ми залучили три групи", - заявив він.

"Перша група - це наші українські експерти, економісти, соціологи, політологи, політтехнологи, і це нормально. Друга група - це експерти, ми цього не приховуємо, з команди Саакашвілі. Вони проводили реформи в Грузії. Нам допомагали розробляти програму боротьби з корупцією, антиолігархічний блок, а також блок економічних реформ. Так, у нас є експерти з Грузії. Це експерти країни, яка як мінімум останні 60 років постійно проводить вибори в умовах війни. Без сумніву, ця група експертів з Ізраїлю знає про військові дії, про терористичні акти. Ізраїль - держава, яка найкраще знає, як проводити вибори в таких умовах. Україна сьогодні повинна шукати виходи з військового конфлікту, тому це забезпечується в рамках співпраці з цими експертами", - додав Соболєв.