ua en ru

Через бойові дії на Донбасі пенсії не виплачуються у 23 містах та 7 районах регіону, - Мінсоцполітики

Через бойові дії на території Донецької та Луганської областях пенсії не виплачуються у 23 містах та 7 районах регіону.

Через бойові дії на території Донецької та Луганської областях пенсії не виплачуються у 23 містах та 7 районах регіону. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.

"Станом на 29 липня через нестабільну ситуацію, фінансування пенсійних виплат не здійснюється у таких містах Донецької області: Авдіївка, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Шахтарський район, місто Ясинувата та Ясинуватський район. Аналогічна ситуація в Луганській області, а саме у містах Луганськ, Алчевськ, Антрацит і Антрацитівський район, Брянка, Кіровськ, Краснодон та Краснодонський район, Лисичанськ, Первомайськ, Ровєньки, Стаханов, Свердловськ, Лугутинський, Перевальський та Слов'яносербський райони", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі розповіли, що фінансування пенсійних виплат у цих містах і районах буде відновлено, як тільки з'явиться така можливість.

У той же час за станом на 29 липня на здійснення липневих пенсійних виплат вже направлено 19,4 млрд грн. від місячної потреби (20,9 млрд грн).

Крім того, з 24 липня відновлено фінансування пенсійних виплат у містах Сєвєродонецьк, Попасна та Рубіжне. Також для здійснення виплат пенсіонерам у Донецьку 29 липня перераховано 30,2 млн грн.