ua en ru

З Керчі вглиб Криму пройшов ешелон російської військової техніки

Из Керчи вглубь Крыма проследовал эшелон российской военной техники.

З Керчі вглиб Криму пройшов ешелон російської військової техніки. Про це у своєму Facebook повідомив глава прес-служби Міноборони України в Криму Владислав Селезньов.

"Джерела з Керчі повідомляють, що сьогодні вранці вглиб Криму пройшов ешелон з російською військовою технікою. На залізничних платформах знаходяться 14 комплексів С-300, 4 БТРа зв'язку, 5 Камазів, 4 Уралу з кунгами, 4 Уралу тентованих", - зазначив Селезньов.

Він додав, що за інформацією джерел в Джанкої в ці хвилини витягується колона військової техніки РФ. Напрямок руху колони невідомо. Напередодні відбулося шикування особового складу військ РФ, дислокованих на аеродромі в Джанкої.

Крім того, Селезньов зазначив, що ослаблена блокада бази в Інкермані.

"Військовослужбовців і персонал бази, а також служби забезпечують харчуванням базу, пропускають на територію об'єкта через верхнє КПП. Заступник начальника бази по роботі з особовим складом сьогодні вранці поінформував інкерманських козаків і російських солдатів, які проводять блокаду, про наявність домовленостей про недопущення провокацій між командувачами ВМСУ та ЧФ РФ", - написав він.