ua en ru

З Іловайська вийшло ще 16 бійців АТО, - Семенченко

З Іловайська вийшло ще 16 бійців сил антитерористичної операції, семеро поранених перебувають у лікарнях у Дніпропетровську.

З Іловайська вийшло ще 16 бійців сил антитерористичної операції, семеро поранених перебувають у лікарнях у Дніпропетровську. Про це у Facebook написав командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Вийшло ще 16 осіб. 7 вже у Дніпропетровську в лікарнях", - написав він.

Зазначимо, раніше Семенченко повідомляв про вихід з Іловайська 14 бійців сил АТО. Крім того, за словами глави МВС Арсена Авакова, з оточення під Иловайском разом з бійцями вийшли командири батальйонів "Дніпро-1" і "Миротворець".

Нагадаємо, в ніч на 29 серпня Президент Росії Володимир Путін закликав бойовиків дати можливість оточеним українським військовослужбовцям вийти з оточення. Бойовики прийняли пропозицію Путіна з умовою, що солдати підуть за наданими їм коридорами без зброї.

У відповідь на це спікер РНБО Андрій Лисенко в п'ятницю на брифінгу в Києві заявив, що українська армія відмовилася від використання гуманітарних коридорів в Донецькій області. "Україна не готова здавати зброю і ставати на коліна. Ми будемо битися до кінця", - заявив Лисенко.