ua en ru

У Іванющенка спростували його причетність до конфліктів на одеському ринку

Прес-служба екс-депутата Верховної Ради України Юрія Іванющенка виступила зі спростуванням неправдивої інформації про причетність бізнесмена до конфліктів на одеському ринку 7-й кілометр. Про це йдеться в офіційній заяві прес-служби політика.

"Звертаємо Вашу увагу на те, що вчорашня заява голови громадської організації "Об'єднання організацій роботодавців Одеської області" Юрія Борщенка, опубліковане в ряді електронних ЗМІ, не відповідає дійсності і побудовано виключно на здогадках. Юрій Іванющенко пояснив, що спробу прив'язати його ім'я до конфліктів в Одесі він розцінює, як маніпуляцію з допомогою домислів,бажання дискредитувати або відвернути увагу від важливих процесів в регіоні", - йдеться в офіційному повідомленні.

"Шановні колеги, просимо вас в подібних ситуаціях звертатися в прес-службу Юрія Іванющенка, де вам відразу дадуть повну інформацію та відповіді на всі питання. Не дозволяйте маніпулювати собою за допомогою неправдивої інформації та нічим не підтверджених заяв. Ми завжди відкриті для спілкування з пресою і охоче дамо будь-які роз'яснення", - додали в прес-службі.