ua en ru

У Івано-Франківській області легкове авто зіткнулося з мікроавтобусом, є загиблі

У Івано-Франківській області легкове авто зіткнулося з мікроавтобусом, є загиблі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

У ході ДТП 3 особи загинули, 3 - госпіталізовано

У Івано-Франківській області внаслідок ДТП загинули 3 людини, ще троє - госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області у Facebook.

Як зазначається, аварія сталася 28 жовтня, близько 23:00 на автодорозі Стрий -Чернівці-Мамалига, між населеними пунктами с. Раківчик та с. Корнич.

"Працівники поліції, прибувши на місце події, з’ясували, що 27-річний мешканець Коломийського району, керуючи автомобілем марки Skoda Oktavia допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, який рухався зі сторони Чернівців під керуванням 40-річного жителя Львова", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок зіткнення автомобіль Skoda Oktavia виїхав за межі проїзної частини, з’їхав у кювет та перекинувся, у результаті загинули водій та ще двоє пасажирів, ще одна пасажирка Skoda отримала травми та госпіталізована з попереднім діагнозом: ЗЧМТ, політравма, перелом щелепи та ребер. Крім того, госпіталізовані водій та пасажир мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter.

За цим фактом розпочато досудове розслідування.

Внаслідок автоаварії на Коломийщині троє осіб загинули на місці події, ще троє – госпіталізовано. Аварія трапилася нап...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом внаслідок зіткнення двох пасажирських автобусів постраждали шість осіб.