ua en ru

Підсумкова конференція "Премія HR-бренд Україна" відбудеться 5 грудня

Підсумкова конференція "Премія HR-бренд Україна" відбудеться 5 грудня

5 грудня в Києві українські роботодавці зберуться на Підсумкову конференцію та урочисту церемонію нагородження – "ПРЕМІЯ HR-БРЕНД Україна 2017". Організатор Премії – компанія HeadHunter Україна.

Ось уже шість років поспіль "Премія HR-бренд Україна" допомагає вирішити найскладніші задачі та знайти нові ідеї для формування HR-стратегій компаній на прикладі інноваційних проектів, які були успішно реалізовані в Україні.

На Підсумковій конференції "Премії HR-бренд Україна 2017" будуть представлені 42 проекту компаній-номінантів у форматі "Бізнес-запит – рішення – результат". Це майже вдвічі більше, ніж в минулому році, що тільки підтверджує попит на обмін досвідом і публічну розмову про спільні проблеми і дієві способи і рішення. Також показовим є факт, що серед номінантів 2017-го року близько третини компаній беруть участь не вперше. Зокрема, це переможці минулого року: ПАТ "Теремно Хліб", SoftServe, Національний Банк України, АХА страхування.

серед дебютантів цього року – компанії Wargaming Group Ltd., lifecell, Deloitte Україна, Synevo Україна, L'oreal Україна. Вперше апплицируются на здобуття титулу кращого роботодавця представники юридичного сектору. Отже, бачимо, що робота з брендом роботодавця стає стратегічним завданням бізнесу, незалежно від капіталу, розмірів компанії та інвестицій.

У програмі конференції:

  • Дискусії перших осіб бізнесу про відповідальне лідерство
  • 4 секції: "Трансформація бізнесу: Digital-технології та інновації", "Корпоративна культура, залученість, бізнес-результат", "HR-брендинг в епоху digital", "Генокод компанії і галузі"
  • Огляд дослідження "Рейтинг роботодавців України 2017"
  • HR-lab: сервіси та послуги для успішного HR
  • Урочиста церемонія нагородження переможців Премії HR-бренд Україна 2017"

Нагадаємо, що за шість років у проекті "Премія HR-бренд Україна" взяли участь понад 180 компаній, презентувавши більше 220 бізнес-кейсів Так що, зустріч 5 грудня – продовження корисною традицією підводити підсумки в колі Премії і дізнаватися, на що були спрямовані зусилля кращих роботодавців України у справі залучення талантів, побудови бренду, утримання і мотивації співробітників. І таким чином, формувати ту професійну дійсність, в якій можна буде зробити наступний рік – щедрим.

Програма та реєстрація - http://hrbrand.com.ua/5-2017.php

Чекаємо вас 05 грудня в КВЦ "Парковий". Буде надихає!

Дата: 05 грудня, вівторок, реєстрація о 9.00, початок конференції о 9.50, початок церемонії нагородження о 18.00 і до 19.30, потім фуршет та розважальна програма.

Місце проведення: КВЦ "Парковий", Паркова дорога 16

Партнери Премії:

Стратегічний партнер – Smart Solutions

Генеральний телевізійний партнер – 5 канал

Головний діловий медіа-партнер – видання "Бізнес"

Інформаційний партнер – журнал "Фокус"

Юридичний партнер – Ільяшев і Партнери

Освітній партнер – Lviv Business School

Генеральний Радіо-партнер – Європа плюс

Інформаційний партнер – Коментарі

Генеральний інформаційний інтернет-партнер – РБК Україна

Страховий партнер – АСК "Інго-Україна"

HR партнер – Акорд Консалтинг