ua en ru

ІТН звинувачує екс-топ-менеджмент в спробі викрасти приміщення компанії

ІТН звинувачує екс-топ-менеджмент в спробі викрасти приміщення компанії Фото: колишніх топ-менеджерів звинуватили в підробці документів

Рибалкін заявляє про порушення справи за даним фактом

Колишній топ-менеджмент "Інституту транспорту нафти" (ІТН) Віктор Заворотній і Михайло Чепердак підробили документи для внесення недостовірної інформації до реєстру юросіб, а також намагалися вкрасти будівлю компанії. Про це в коментарі українським ЗМІ заявив голова наглядової ради компанії Олександр Рибалкін.

"Спочатку Заворотній, Чепердак та їхні поплічники підробили документи і внесли недостовірну інформацію про керівника ІТН до реєстру юросіб, а пізніше, також шляхом підробки документів, намагалися викрасти приміщення Інституту в центрі Києва. За даним фактом порушені кримінальні провадження, розслідування триває", - заявив Рибалкін.

ЗМІ також зазначає, що в урядовому виданні "Урядовий кур'єр" від 8 червня (№104) з посиланням на ухвалу Дарницького районного суду надрукована інформація про заборону колишньому топ-менеджменту компанії в особі Віктора Заворотнього і Михайла Чепердака виконувати функції посадових осіб Інституту.