ua en ru

В Італії сильні зливи призвели до підтоплень, зафіксовано 7 жертв

В Італії сильні зливи призвели до підтоплень, зафіксовано 7 жертв Фото: зливи (УНІАН)

Кількість жертв найближчим часом може зрости

Сильні зливи в італійській області Ліворно призвели до загибелі щонайменше семи людей. Про це повідомляє Corriere della Sera.

Як зазначається, протягом двох годин у Ліворно випало 260 міліметрів опадів, що дорівнює двом місячним нормам. У результаті негоди було затоплено десятки будинків.

«Тіла чотирьох людей було знайдено в затопленому будинку в місті. Всі вони були членами однієї сім'ї - батько, мати, дворічна дівчинка і дідусь. Рятувальникам вдалося врятувати лише чотирирічну дівчинку», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що тіло п'ятої жертви негоди було знайдено в районі зсуву ґрунтів, спричинених негодою, ще одного загиблого чоловіка знайшли біля його будинку. Сьомий чоловік загинув під час дорожнього інциденту, який, імовірно, був викликаний зливами.

Як наголошується, кількість жертв найближчим часом може зрости. Вже зараз рятувальники говорять про щонайменше трьох зниклих безвісти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ураган "Ірма" досяг узбережжя американського штату Флорида: зранку 10 вересня потужний буревій вдарив по архіпелагу островів Флорида-Кіс, спричинивши перші жертви серед населення.