ua en ru

Істанбул - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Істанбул - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи Фото: Істанбул - Шахтар онлайн-трансляція

Обслуговувати поєдинок буде іспанська бригада арбітрів

Істанбул - Шахтар. Онлайн-трансляція матчу "Істанбул" - "Шахтар" розпочнеться на РБК-Україна в 20:00, дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Доначане будуть боротися за вихід в груповий етап Ліги Європи з турецьким середняком.

18 серпня, 20:30
Стамбул, "Башакшехир Фатіх Терім"

Істанбул - Шахтар 1:2
Гол: Белезоглу, 56 (пен) - Ракицький, 24, Коваленко, 41
Істанбул Башакшехир:
Бабаджан - Алкылыч, Айхан, Єпуряну, Озотрун - Текдемир, Емре - Вишча, Моссоро, Мадурейра - Чикаллеши
Шахтар: Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл - Фред, Степаненко - Марлос, Коваленко, Тайсон - Феррейра

Провал у матчі з "Янг Бойз" коштував "гірникам" не тільки місцем в Лізі Чемпіонів, а і став серйозним ударом по амбіціях донецького клубаю Тим не менш, в "Шахтарі" заявляють про серйозні наміри у другому за значимістю турнірі. Але для великих успіхів треба спочатку подолати раунд плей-офф, де суперником буде стамбульський клуб.

У складі "Істанбула" достатньо футболістів, що побачили багато на своєму віку. Серед них голкіпер збірної Туреччини Бабаджан. Але головною звзедой команди можна назвати боснійця Едін Вищча. У минулому сезоні про забив 17 голів за "Істанбул". А в цьому вже встиг своїми точними ударами у ворота "Рієки" вивести турків в плей-офф Ліги Європи, що для них вже можна вважати успіхом.

В Туреччину разом з "Шахтарем" не полетіли Шевчук, у якого травма, і відмінно почав сезон Бернард, которму належить пара місяців лікування. Але навіть при дещо ослабленому складі, "Шахтар" зобов'язаний проходити "Істанбул" без всяких зайвих питань. Надто різниться клас команд.

Істанбул - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Фото: Пауло Фонсека

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека:

"Протистояння з "Янг Бойз" — дуже великий урок для нас, коли ми думали, що краще кого-то. Якщо навіть на папері ми сильніші, то не повинні так думати. Хороші результати можливі тільки тоді коли ми будемо працювати більше за інших команд. Важливо, щоб команда показувала свою силу на полі. Матч з "Янг Бойз" – урок того, що не потрібно робити"

Прогнози букмекерів

Варто відзначити, що фахівці з Unibet вважають донецький клуб фаворитом протистояння. На їх перемогу йде ставка 2.00. Нічия котирується коефіцієнтом 3.35, а перемога турків - 3.75.

А ось український Marathonbet вірить в "Шахтар" ще більше. Перемога "гірників" котирує ставкою 1.96, нічия - 3.40, а перемога "Істанбула" - 4.25.