ua en ru

Виконуючим обов'язки гендиректора ВАТ "Краснодонвугілля" призначено Олександра Ангеловскій

Наглядова рада ПАТ "Краснодонвугілля", що входить до Групи Метінвест, призначила виконуючим обов'язки генерального директора акціонерного товариства Олександра Ангеловского, повідомляє прес-служба Метінвест
Коментуючи нове призначення, Ігор Сирий, генеральний директор Групи Метінвест, підкреслив: "Першочерговим завданням компанії і нового керівництва є забезпечення максимальної безпеки шахтарської праці. Олександру Ангеловскому поставлено завдання забезпечити суворе дотримання правил охорони праці на підприємстві та впровадження затверджених посилених програм з промислової безпеки".
Нагадаємо, 16 вересня ц.р. в Луганській області на шахті "Суходольська-Східна" ПАТ "Краснодонвугілля", під час робіт з відновлення гірничої виробки, сталося раптове обвалення породи, 11 гірників, що знаходилися у виробленні, були заблоковані завалом.

Нагадаємо, всього в 2011 р. "Краснодонвугілля" планує направити на реалізацію комплексної програми з охорони праці та техніки безпеки понад 80 млн грн, з них 14 млн грн - на шахті "Суходольська-Східна".