ua en ru

Іспанія - Голландія: анонс матчу Чемпіонату світу

Іспанія - Голландія. Сьогодні в бразильському місті Сальвадор у багатьох уболівальників трапиться дежавю - фіналісти Чемпіонату світу 2010 року іспанці і голландці зійдуться в очному протистоянні на груповому етапі. РБК-Україна представляє анонс поєдинку.

Іспанія - Голландія. Сьогодні в бразильському місті Сальвадор у багатьох уболівальників трапиться дежавю - фіналісти Чемпіонату світу 2010 року іспанці і голландці зійдуться в очному протистоянні на груповому етапі. РБК-Україна представляє анонс поєдинку.

13 червня, 22:00
Салвадор, "Фонте-Нова"
Іспанія - Нідерланди
Трансляція на каналах "Футбол 1" і "Україна"

У 2010 році гол Іньєсти за 4 хвилини до кінця матчу приніс іспанцям перемогу на Мундіалі. Напевно, більше за всіх у той вечір "вбивався" Роббен, який втратив кілька явних можливостей забити.

І сьогодні у нього буде чудова можливість помститися за ту поразку. Як і у всієї збірної Голландії. Якщо належним чином налаштуватися на матч, то іспанці не витримають такого. Тим більше, вони не дуже люблять серйозно грати в початку великих турнірів, розгойдуючись під кінець.

Але навіть розслаблені іспанці залишаються неймовірно потужною силою. Маючи в складі такий центр поля, не можна грати слабо. Тим більше, самі іспанці впевнено дивляться у майбутнє і налаштовуються на перемогу. Не тільки над Голландією, а й у всьому турнірі.

Жерар Піке, захисник збірної Іспанії:

"Мессі - найкращий гравець світу, і тільки за ним йде Кріштіану Роналду. Вони обидва не грають за нас, але в Іспанії є третій, четвертий, п'ятий гравець світу - Хаві, Іньєста і інші футболісти. До того ж, наш тренер Дель Боске - найкращий фахівець в історії. Він двічі вигравав Лігу чемпіонів, перемагав на чемпіонаті світу та Європи. При цьому він залишається дуже скромною людиною".

Арьєн Роббен, півзахисник збірної Голландії:

"Іспанія - не єдиний фаворит ЧС-2014, але у них дуже зіграний колектив, який грає разом протягом декількох років. Ми ж будуємо нову команду після Євро-2012. Думаю, ми рухаємося в правильному напрямку. Пора зупинити переможну ходу іспанців, але, безумовно, перемога на трьох великих турнірах поспіль заслуговує всілякої поваги".

Ікер Касільяс, воротар збірної Іспанії:

"Іспанія підходить до турніру в ролі головного фаворита. Однак ми розуміємо, що титул захищати завжди важко, до того ж на турнірі чимало інших чудових команд. Крім нас чемпіонат світу здатні виграти Німеччина, Португалія, Аргентина і Бразилія з Голландією".

Уеслі Снайдер, півзахисник збірної Голландії:

"Фінал проти Іспанії - найбільше розчарування в моїй кар'єрі. Я повинен був пройти повз Кубка і не мав права його тримати. Ми були так близькі, проте пропустили гол за чотири хвилини до фінішу".

Додамо, що на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу Іспанія - Голландія.