ua en ru

В Іспанії потяг врізався в огорожу, постраждали 40 осіб

В Іспанії потяг врізався в огорожу, постраждали 40 осіб Фото: Іспанія

Аварія сталася на станції Алькала-де-Енарес

Приміський пасажирський поїзд в Іспанії в'їхав в огорожу на станції залізничних шляхів. Про це повідомляє мадридська служба з надзвичайних ситуацій в Twitter.

Повідомляється, що в результаті зіткнення близько 40 осіб отримали травми,

"В результаті нещасного випадку постраждали 45 осіб, четверо знаходяться у важкому стані, у решти - синці і забої", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що інцидент стався на станції Алькала-де-Енарес. Причини аварії поки неустановлени. На місці працюють рятувальники та медичні служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Іспанії вранці поїзд зійшов з рейок, в результаті чого постраждала 21 людина. Поїзд слідував за маршрутом Малага-Севілья. У ньому знаходилися 79 пасажирів. Дві людини отримали серйозні травми.

Аварія сталася близько 10:21 за місцевим часом поблизу севільського міста Арахал внаслідок сильних опадів. Ця ділянка шляху була затоплена дощами. У 7:45 рух по ньому призупинили, а вже о 9:25 відновили. Іспанський політик Сусана Діас висловила своє здивування, чому рух дозволили і наказала з'ясувати всі обставини аварії.