ua en ru

ІС пояснює зменшення обстрілу з боку бойовиків погодними умовами

ІС пояснює зменшення обстрілу з боку бойовиків погодними умовами Дмитро Тимчук

Група "Інформаційний спротив" пов'язує зменшення обстрілу з боку бойовиків в зоні антитерористичної операції зі складними погодними умовами. Про це йдеться в повідомленні керівника ІС, народного депутата України Дмитра Тимчука на Facebook.

"У зв'язку зі складними погодними умовами інтенсивність обстрілів і бойової активності з боку російсько-терористичних військ на Донбасі дещо зменшилася", - пише Тимчук.

Тим не менш, за його даними, в ході обстрілів бойовики застосовують як стрілецьке озброєння, так і міномети, гранатомети, ПТРК, зенітні установки ЗУ-23-2, які згідно з мінським домовленостей повинні бути відведеними від лінії зіткнення.

"Також протягом останніх 2-х діб зафіксовано один випадок застосування бойовиками РСЗВ (район населеного пункту Сокільники)", - повідомив лідер ІС.

За його словами, вогонь противником найбільш інтенсивно велася донецькому, луганському та приморському напрямках.

"Зокрема, за допомогою 120-мм мінометів бойовики намагалися завдати вогневе ураження передовим українським підрозділам в районі н. п. Лебединське і Широкине. Одночасно в районі даних населених пунктів спостерігалося активне переміщення (перегрупування) сил і засобів терористів, а також підтягування резервів з боку н. п. Безіменне", - написав Тимчук.

Також протягом минулих двох діб бойовики обстрілювали сили АТО в районі н. п. Луганське, Троїцьке, Дослідне.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В связи со сложными погодными условиями интенсивность обстрел...

Posted by Дмитрий Тымчук on 30 Март 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні штаб АТО повідомив про поступове зменшення обстрілу з боку бойовиків на Донбасі.