ua en ru

Інтенсифікація видобутку щодня дає 6,8 млн куб. м додаткового газу, - "Укргазвидобування"

Інтенсифікація видобутку щодня дає 6,8 млн куб. м додаткового газу, - "Укргазвидобування" Фото: "Укргазвидобування" (facebook.com/Ukrgasvydobuvannya)

Добовий видобуток "Укргазвидобування" тримається на максимальних за останні п'ять років показниках

Інтенсифікація видобутку щодня дає 6,8 млн кубометрів додаткового газу. Про це повідомила компанія "Укргазвидобування" на своїй сторінці в Facebook.

"Наш добовий видобуток продовжує триматися на максимальних за останні п’ять років показниках - 42,5 млн кубометрів. Але мало хто знає, за рахунок чого вдалося досягти такого результату. Зокрема операції з інтенсифікації видобутку кожного дня дають 6,8 млн кубометрів додаткового газу", - заявили в компанії.

В "Укргазвидобуванні" додали, що вперше провели таку масштабну кількість робіт з інтенсифікації видобутку - 100 операцій з гідравлічного розриву пластів та 400 операцій колтюбінгу.

Ні для кого не секрет, що наш добовий видобуток продовжує триматися на максимальних за останні п’ять років показниках –...

Опубліковано Укргазвидобування 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у жовтні компанія "Укргазвидобування" отримала 9 спецдозволів на користування надрами, з яких: 4 - на нові ділянки надр (Розумівсько-Мажарівська, Мерченківська, Тарханівська, Максимець - Бистрицька площа), 2 - щодо продовження строку дії попередніх спецдозволів (Буцівська площа, Степове), 2 - на внесення змін (Куличихинському та Косівському) та один - на видобуток вуглеводнів (Добрянське родовище).