ua en ru

Інструктора, який поранив журналіста в Кривому Розі, випустили під заставу в 400 тис. гривень

Інструктора, який поранив журналіста в Кривому Розі, випустили під заставу в 400 тис. гривень Фото: українська армія (facebook.com/ato news)

Хто саме вніс заставу за підозрюваного не повідомляється

Інструктора, який поранив журналіста в Саксаганському районі Кривого Рогу у ході навчань резервістів Збройних сил України, випустили під заставу. Про це повідомив "Перший Криворізький".

"Інформацію про внесення застави у 400 тисяч гривень підтвердив прокурор Олексій Пустоваров", - йдеться в повідомленні.

Між тим, хто саме вніс гроші за підозрюваного не повідомляється. Однак відомо, що безпосередньо від обвинуваченого родині на лікування В'ячеслава було передано в перший день 8 тисяч грн.

Крім того, про передачу інших грошей родині невідомо. На даний момент В'ячеслав знаходиться в стабільному, але важкому стані в лікарні імені Мечникова в Дніпрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Саксаганському районі Кривого Рогу в ході навчань резервістів Збройних сил України журналіст отримав вогнепальне поранення.

Журналіст, який отримав вогнепальне поранення в Саксаганському районі Кривого Рогу у ході навчань резервістів Збройних сил України, знаходиться у свідомості, але його стан вкрай важкий.