ua en ru

Інспектори ДАІ відкрили вогонь, щоб зупинити п'яного інкасатора в Київській області

У Фастові 24 вересня 2013 р. в 01:40, інспектори ДАІ зупинили інкасаторську машину з п'яним водієм за кермом, який проігнорував вимоги правоохоронців і намагався втекти з місця події , в результаті чого державтоінспектори використовували табельну зброю. Про це повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю головного управління Міністерства внутрішніх справ України (МВС) у Київській області.

Під час несення служби сьогодні вночі, інспектори ДАІ помітили автомобіль Ford Transit Connect білого кольору з зеленою смугою, що рухався по зустрічній смузі.

Зупинивши машину і з'ясувавши, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння, правоохоронці зажадали вийти з машини, на що водій закрився зсередини і почав рух на одного з інспекторів. Повторну вимогу зупинитися він також проігнорував, тому співробітникам ДАІ довелося стріляти по колесах автомобіля.

Однак і це не зупинило водія, і він зробив спробу втекти, але був зупинений іншим патрулем на сусідній вулиці.

Згідно проведеної медекспертизи, рівень алкоголю в крові правопорушника склав 3,9 проміле. Зараз водій дає свідчення слідчим. Відносно застосування табельної зброї прокуратура проводить перевірку.